NAY BUY USLUGE

lightbox
Samo za naše najdraže klijente i klijentice osmislili smo NAY BUY usluge. Za one koji neznaju, radi se o najkorištenijim uslugama u 4look Academy.
Cijene Nay Buy usluga su okvirne jer je kod nas uvijek „na snazi“ FER USLUGA - FER CIJENA princip, što znači da u 4look salonu imamo različite cijene ovisno o debljini, strukturi, dužini kose, kao i vrsti te količini korištenog materijala, a konačno i o tome pruža li uslugu šišanja frizer junior, senior ili master. Cilj nam je da svi naši klijenti i klijentice imaju uvid u sve detalje usluge kojom se transparentno formiraju krajnje cijene te da iz 4look salona izađu zadovoljni kako fer uslugom, tako i fer cijenom.

 

Posjetite nas u našem novo uređenom salonu i uvjerite se u našu kvalitetnu uslugu i fer cijenu.

 

 

 

FER USLUGA FER CIJENA

Svi smo mi barem jednom bili zatečeni u situaciji da neznamo što plaćamo u frizerskom salonu.

Uvijek smo se pitali:

  • Koliko će me koštati usluga?
  • Koliko je to platila moja prijateljica?
  • Što mi je stavljeno na kosu i da li je to najbolje za moju kosu i vlasište?
  • Zašto je bačen dio materijala?
  • Da li će mi biti naplaćene i usluge koju nisam koristila?
  • Da li ću uštediti ako donesem svoju boju ili operem kosu kod kuće?
  • Koliko usluga zaista vrijedi?

Upravo kao odgovor na sva ova pitanja, mi predstavljamo prvi sistem naplate usluge po prinicpu FER USLUGA za FER CIJENU!!!
Ako se pitate što se krije iza ovog slogana, imamo za Vas spreman odgovor i na to pitanje. Riječ je o posebno osmišljenom sistemu naplate koji omogućava frizeru da ponudi uslugu personaliziranu sukladno željama, potrebama i mogućnostima klijenta. U tom slučaju upravo je klijent taj koji ima mogućnost izbora usluge i proizvoda; a sve zato što mu je na raspolaganju uvid u vrstu proizvoda koji se koristi, kao i količinu utrošenog materijala; sve s obzirom na karakteristike i potrebe upravo njegove kose.
Kalkulacijom utrošenog materijala frizer obračunava konačnu cijenu usluge koja je samim time preciznija, profesionalnija i poštenija, tj. fer usluga za fer cijenu, a klijent konačno zna koliko vrijedi frizerska usluga koju je dobio u salonu.

PREDNOSTI SISTEMA SA STAJALIŠTA KLIJENTA

Ponuda usluge složena SAMO ZA VAS !

Sigurnost u vrstu i kvalitetu apliciranog proizvoda.

Uvid u količinu utrošenog proizvoda (mješanje ispred Vas, izražena količina utrošenog materijala na računu).

Kontrola kvalitete pružene usluge (uvijek isti krajnji rezultat s istim proizvodom).

Mogućnost odabira usluge ili proizvoda s obzirom na financijske mogućnosti.

Povoljnija cijena u slučaju redovnog dolaska, zbog manje količina utrošenog materijala.

PRIMJER

Za bojanje izrasta cijele glave od 1 cm potrebno je cca 50 grama boje, ovisno o debljini i strukturi vlasi. Bojanje trajnom bojom Cramer color po cijeni 2,30kn/gr uz utrošenu količinu od 50 gr iznosilo bi 115 kn. Na taj iznos potrebno je dodati cijenu pranja kose i maske, što uz korištenje osnovnih proizvoda na poludugoj kosi iznosi 25 kn, te feniranje kose, po cijeni od 60 kn, što u konačnici znači da bi cijena bojanja izrasta uz pranje, masku i feniranje na poludugoj kosi iznosila 200 kn. U slučaju da želite i šišanje kose, na tu cijenu treba dodati 55 kn (frizer junior), 75 kn (frizer senior) ili 95 kn (frizer master).