Seminari

Academy 4look edukacija

Moderne tehnike bojanja i pramenova

Seminar Moderne tehnike bojanja i pramenova prati posljednje svjetske trendove i omogućuje polaznicima usavršavanje tehnika bojanja i pramenova, kao i povećanje mogućnosti zarade kroz izradu modernih i trendy pramenova te pastelnih i intenzivnih tonova koji su apsolutni hit ove sezone.

Po uspješnom završetku ovog seminara polaznici će biti u stanju posvijetliti kosu uz očuvanje zdravlja i strukture kose te postići najmodernije efekte boja i pramenova intenzivnih i/ili pastelnih tonova zahvaljujuću proizvodima iz Lunex Sistema osmišljenima upravo za to te uz pomoć dvije dvije specifične tehnike bojanja i izrade pramenova: Sticky Meches ljepljivih folija i Table Hair Paintinga.

Lunex Sistem je cjeloviti sustav za izbjeljivanje kose, izradu pramenova i bojanje kose uz pastelne i intenzivne tonove. Ovaj sistem omogućuje posvijetljivanje bez granica, a zbog Bond Creator Complexa sadržanog u Lunex Restoru kosa je 50 puta više zaštićena od oštećivanja nego kod klasičnog posvijetljivanja. Kao šlag na kraju, 8 intenzivnih i 3 pastelne nijanse iz nove linije boja Lunex Colorful omogućit će kreativnost bez granica i najmodernije efekte u kosi.

Sticky Meches folije omogućavaju kreiranje bezbroj različitih nijansi, koje se prelijevaju sa postojećom bojom kose te zadržavaju prirodni izgled uz poštivanje ljepote i zdravlja kose. Cilj je biti jedinstven i poseban, a sve to naravno uz doticaj mode i lijepog izgleda zdrave kose.

Table Hair Painting je najnoviji je svjetski trend bojanja kose na stolu. Ova inovativna tehnika omogućuje da postignete poseban i jedinstven efekt pramenova s mekanim i postepenim prijelazima koji izgledaju vrlo moderno i sofisticirano te daju kosi dubinu i volumen.

RASPORED ODRŽAVANJA SEMINARA:

Rijeka 28.5.2017.

Split 30.5.2017.

Zagreb 6.6.2017.

INFORMACIJE i PRIJAVE:

Kontaktirajte svog distributera na pojedinoj zoni: http://www.4look.hr/kontakt/ 


Za sve informacije o detaljima seminara i rasporedu edukacija, možete nas kontaktirati na 091/ 534 99 88