MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA

MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA

MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA

Program MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA pripremljen je u suradnji sa Marijanom Kolega  koja se specijalizirala i usavršila za izradu svečanih frizura i prenošenje znanja u primjenjivim tehnikama podizanja kose. Ovaj program namijenjen je za potrebe usavršavanja frizera koji teže većoj spretnosti i izradi frizura za svečane prilike. Kroz dva modula polaznicima se pruža umijeće pravljenja frizura različitih stilova. Na edukaciju se mogu prijaviti svi oni koji žele usavršiti svoje znanje i probuditi kreativnost. Svakom  polazniku ovo je prilika da dođe  do jednostavnih i primjenjivih rješenja koja će mu omogućiti izradu preciznijih i dugotrajnijih svečanih frizura od kojih će svaka imati jedinstven i kreativan potpis. Program koji smo pripremili obuhvaća sve prisutne potrebe, s tendencijom jednostavnosti i kreativnosti koji će omogućiti svakom polazniku da izradom svečane frizure stvori svoje malo umjetničko djelo.

Program uključuje module:

PRVI MODUL:                                   Povratak u budućnost

Uvod u seminar svečanih frizura uči polaznika raditi jednostavne podjele i učinkovite tehnike koje su temelj svake frizure za svečane prilike. Modul je utemeljen na kvalitetnoj pripremi kose i čvrstoći tapiranja tako da bismo jednostavnim potezima došli do željenog rezultata. Prikazati će se pet svevremenskih i najtraženijih podignutih frizura na ravnoj i kovrčavoj kosi. 

DRUGI MODUL:                                     Glamour i stil

Napredni seminar za frizure visoke elegancije. Pet glamuroznih svečanih frizura za posebne prilike koje su usklađene s  željom klijenta uz dovoljnu dozu kreativnosti i elegancija. Tehnika se zasniva na čvrstoj konstrukcije podignute kose te kombinacija valova u kosi koje ženi pruža ženstvenost, romantični izgled i ljepotu.

INFORMACIJE

Program se realizira u izvedbi 4look academy – frizerski salon i edukacijsko- tehnički centar edukatoricom Marijanom Kolega (Beauty centar Aurora).  

Trajanje prvog modula usavršavanja je 8 sati, a realizirat će se 2. i 3. prosinca 2017. godine. Drugi modul organizirat će se po dogovoru s polaznicima koji završe prvi modul.

Radionice su organizirane vikendom, subotom od 16:00h do 19:00h i nedjeljom od 09:00 do 14:00h.

Cijena jednog modula je:  1.200,00 kn (+ PDV = 1.500,00 kuna) 

Za svaku radionicu poželjno je da polaznik dovede svog modela s dugom kosom, a u slučaju nemogućnosti, moguće je kupiti lutku za rad s dugom kosom (40-50 cm) uz cijenu od 686,00kn.  

 Alati potrebni za rad: četka za tapiranje, češljevi sa iglicama, četke za raščešljavanje, spužve za punđe, ukosnice, špange, uvijači i pegle za kosu te ukrasi po želji.

Cijena uključuje: predavanja, radionice, skripte step by step svake frizure, styling proizvode te diplomu po završenom usavršavanju svakog modula.

Mogućnosti plaćanja : gotovinom, debitnim karticama (Maestro, Visa, MasterCard) te obročno plaćanje od 2 do 6 rata kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa).

Informacije o programu: Damir Matešković, Žrtava fašizma 2b, Rijeka 091/534 99 88, damir@4look.hr