MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA

MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA

Program MAJSTOR SVEČANIH FRIZURA pripremljen je u suradnji sa Marijanom Kolega (Beauty centar Aurora iz Zadra) koja se specijalizirala i usavršila za izradu svečanih frizura i prenošenje znanja u primijenjivim tehnikame podizanja kose. Ovaj program namijenjen je za potrebe usavršavanja frizera koji teže većoj spretnosti i izradi frizura za svečane prilike. Kroz tri modula polaznicima se pruža umijeće pravljenja frizura različitih stilova. Na edukaciju se mogu prijaviti svi oni koji žele usavršiti svoje znanje i probuditi kreativnost. Svakom  polazniku ovo je prilika da dođe  do jednostavnih i primijenjivih rješenja koja će mu omogućiti izradu preciznijih i dugotrajnijih svečanih frizura od kojih će svaka imati jedinstven i kreativan potpis. Program koji smo pripremili obuhvaća sve prisutne potrebe, s tendencijom jednostavnosti i kreativnosti koji će omogućiti svakom polazniku da izradom svečane frizure stvori svoje malo umjetničko djelo.

Program uključuje module:

Povratak u budućnost

Uvod u seminar svečanih frizura uči polaznika raditi jednostavne podjele i učinkovite tehnike koje su temelj svake frizure za svečane prilike. Modul je utemeljen na kvalitetnoj pripremi kose i čvrstoći tapiranja tako da bismo jednostavnim potezima došli do željenog rezultata. Prikazati će se pet svevremenskih i najtraženijih podignutih frizura na ravnoj i kovrčavoj kosi.  

Glamour i stil

Napredni seminar za frizure visoke elegancije. Pet najglamuroznijih svečanih frizura za posebne prilike. Naglašen je glamour i elegancija stila, uz kreativnost i korištenje pletenica. Tehnika se zasniva na čvrstoj konstrukcije podignute kose koja je uvijek u modi, a s druge strane ženi pruža ženstvenost, romantični izgled i ljepotu.

Kreativnost snova

Elegancija i avangarda, sloboda stila.  Kombinacijom naučenih tehnika dolazimo do najzahtjevnih podignutih frizura uz osobni potpis svakog frizera te kreiranje posebnosti frizure. Usklađivanje frizure sa željom klijenta uz dovoljnu dozu kreativnosti i osobnog stila. Umetanje ukrasa za kosu, ukrasnih pramenova i repova koji potiču maštu svakom frizeru. Završetkom ovog seminara frizer usvaja znanja o tome što se može napraviti od kose, a da je nosivo i drugačije, bazirano na usvojenoj tehnnici uz nadogradnju iste...

INFORMACIJE

Program se realizira u izvedbi Academy 4look – frizerski salon i edukacijsko- tehnički centar 4look academy Rijeka u suradnji sa Beauty centar Aurora Zadar, njihovom voditeljicom Marijanom Kolega. Polaznici stječu uvjerenje MAJSTOR U IZRADI SVEČANIH FRIZURA.

Ukupno trajanje usavršavanja je 20 sati, a realizirati će se u periodu od 2 mjeseca u jesenskom terminu 2016 godine. Predavanja su organizirana vikendom, subotom od 16:00h do 20:00h i nedjeljom od 09:00 do 15:00h.

Cijena  programa iznosi  2.400,00 kn (+ PDV = 3.000,00 kuna) 

Za svaki od navedenih termina (2) poželjno je da polaznik dovede svog modela s dugom kosom, a u slučaju nemogućnosti, moguće je koristiti i lutku za rad s dugom kosom (50 – 60cm).  Polaznici imaju mogućnost nabave lutke iz 4look – stora uz 30% popusta.

Alati potrebni za rad: četka za tapiranje, češljevi sa iglicama, četke za raščešljavanje, spužve za punđe, ukosnice, špange, uvijači i pegle za kosu te ukrasi po želji.

Cijena uključuje: predavanja, radionice, skripte step by step svake frizure, styling proizvode te diplomu „majstor u izradi svečanih frizura“ po završenom usavršavanju.

Mogućnosti plaćanja : gotovinom, debitnim karticama (Maestro, Visa, MasterCard) te obročno plačanje od 2 do 6 rata kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa).

Informacije: www.4look.hr 

Informacije o programu: Damir Matešković, Žrtava fašizma 2b, Rijeka 091/534 99 88, damir@4look.hr