ŠKOLA GEOMETRIJSKOG ŠIŠANJA - PRIZMA

ŠKOLA GEOMETRIJSKOG ŠIŠANJA - PRIZMA

Škola geometrijskog šišanja PRIZMA

ZAŠTO  PRIZMA?

 „ŠIŠANJE JE BRŽE, DETALJNIJE, VIDLJIVI SU TRENUTAČNI REZULTATI I NE DOPUŠTA POGREŠKE. GEOMETRIJSKI REZ POSTAJE OSNOVNOM I NEZAMJENJIVOM METODOM ZA SVE KREATORE FRIZURA.“

Adriano Verdi, osnivač

ŠKOLA GEOMETRIJSKOG ŠIŠANJA PRIZMA polazi od koncepta šišanja kose prilagođenog na osnovi potrebe svakog klijenta, a temelji se na obliku glave klijenta. Baza ove tehnike su stroge geometrijske polazne točke koje predstavljaju novi način šišanja kose. Ova škola pruža najmoderniju i najtočniju tehniku za estetske rezultate frizure te omogućava brže šišanje bez grešaka jer se sve radi s vrlo detaljnim skicama. Omogućuje frizeru da dobije željenu dužinu i oblik kose te joj istovremeno podari volumen, što omogućuje klijentu da i sam jednostavno oblikuje i održava željeni efekt frizure. Svaki polaznik prolazi 32 tehnike korak za korakom, izrađuje se skica tehnike šišanja  na ploči, nakon toga slijedi praktična izvedba te na kraju  izlaganje i prikaz o tehnikama šišanja. Završetkom škole geometrijskog šišanja polaznik s prizmom crta i šiša svojim individualnim stilom, oblikuje po mjeri i prenosi to u praksu, stječe sigurnost te se osjeća pravim frizerom stilistom, što klijenti znaju prepoznati!!!

INFORMACIJE

Polaznicima se po završetku školovanja ustupa diploma „MAJSTOR GEOMETRIJSKOG ŠIŠANJA – PRIZMA“. Potrebni alati za rad: škare, češalj za šišanje, 4 leptir kopče, geometrijski trokut, olovka, gumica, drvene bojice. Predavanja su uvijek organizirana ponedjeljkom (kako bi polaznici bili koncentrirani i odmorni) od 09:00h do 17:00h. Ukupno trajanje školovanja je 56 sati, a realizirati će se kroz 2017 godinu, počevši od 2. listopada.

Prizma 1 – Početni geometrijski seminar (2.10.2017.)

Prizma 2  – Intermedijarni geometrijski seminar  (16.10.2017.)

Prizma 3  – Napredni geometrijski seminar (13.11.2017.)      

Prizma 4 – Tehničko-geometrijski seminar (4.12.2017.)        

Prizma 5 – Kreativno-geometrijski seminar (22.1.2018.)       .

Prizma 6 – Usavršeni geometrijski seminar (5.2.2018.)  

Prizma 7 – Geometrijska muška šišanja (26.2.2018.)      

Mjesto održavanja: Zagreb (Šubićeva 3, Frizerski salon Zorić & Topić))

Cijena programa školovanja iznosi 6.600,00 kn (+ PDV = 8.250,00 kn).

Za svaki modul je potrebna je 1 lutka za rad s dugom prirodnom kosom. Polaznici imaju 30% na kupnju lutke u 4look Store-u. Cijena lutke s popustom: 380,00 kn.

Cijena uključuje:  predavanja, radionice, skice tehnika te diplomu „majstor geometrijskog šišanja - prizma“ po završenom usavršavanju.

Svaki polaznik Škole geometrijskog šišanja – prizma ostvaruje i 20% popusta prilikom kupovine bilo kojih škara iz asortimana Massugu.

Mogućnosti plaćanja : gotovinom, debitnim karticama (Maestro, Visa, MasterCard) te obročno plačanje od 2 do 6 rata kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa). Svaki polaznik Škole geometrijskog šišanja – prizma ostvaruje i 20% popusta prilikom kupovine bilo kojih škara iz asortimana Massugu.

Informacije: www.4look.hr

Informacije o programu: Damir Matešković, Žrtava fašizma 2b, Rijeka 091 534 99 88, damir@4look.hr