Acca Kappa. Ime brenda koje potječe od dva inicijala, dva slova koja prenose jednu talijansku povijest, povijest jedne obitelji, obitelji Krüll, koja od 1869. u svojim rukama drži uzde ove firme, antičke tvornice u srcu grada Trevisa, jednog stila života koji se rađa iz ukusa, kulture i elegancije Italije,  il Bel Paese.

Ovaj povijesni brend prepoznatljiv je po svojoj izvrsnosti u kreiranju i proizvodnji mirisa, profesionalnih četki i proizvoda za njegu i ljepotu tijela. Svijet mirisnih i osjetilnih iskustva koji svoje nadahnuće pronalazi u mirisima cvjetova i biljaka talijanskog vrta. Četiri generacije obrtnika koji žive za svaki najmanji detalj, unoseći u svaki proizvod svoju apsolutnu strast za jednostavnošću i autentičnom ljepotom. 

Acca Kappa je jedna obiteljska firma koja je postala industrijsko središte, ali je ostala vjerna svevremenskim vrijednostima – ljubavi prema prirodi, poštovanju prema tijelu žene, prema tijelu muškarca i nadasve, proizvodnji koja se u cijelosti odvija u Italiji, a proizvode plasira samo u najbolje butike i trgovine diljem svijeta.