Frizerski salon "Salus"

Frizerski salon "Salus"

Obzirom da su educirani za stručnu analizu vlasišta, u mogućnosti su kroz liniju Actyva za njegu kose na prirodnoj bazi odabrati tretmane prema Vašem tipu kose bilo da se radi o suhoj, hrapavoj, kovrčavoj i neposlušnoj kosi, također prema Vašim potrebama bilo da se radi za postizanje volumena, spriječavanje ispadanja, reguliranje masnoće, tretman za potpunu rekonstrukciju kose poznat kao botoxiranje (Nuova Fibra tretman) te su u mogućnosti  ponuditi proizvode za daljnju njegu kod kuće. Također Salus frizerski salon nudi besplatno savjetovanje bez obveze primjene tretmana i/ili preparata.

Frizerski salon se nalazi na Matuljima na adresi Put Dukino 13, Pobri. Broj telefona na koje ih možete dobiti je 051/603-295.

Partner salon "Dany"

Partner salon "Dany"

Studio " Dany " nalazi se u Funtani , u Istri, Dalmatinska 11.

Potražite i poslušajte stručan i kvalitetan  savjet u salonu mlade i vrhunski obrazovane frizerke. Priuštite si Kemon proizvode rađene na visokoj tehnološkoj razini koje zadovoljavaju potrebe svakog profesionalnog frizerskog studija. Redovitim usavršavanjem, praćenjem najnovijih  modnih trendova  uz partnera  4look, nudimo vam moderne tehnike šišanja, bojenje kose visokokvalitetnim bojama i izradu pramenova različitim tehnikama nijansiranja, svečane frizure kao i ekskluzivne tretmane njege kose i vlasišta. Ako dođete u studio " Dany" zablistati ćete u bilo koje doba dana i u bilo koje godišnje doba.   

Frizerski salon "Maja"

Frizerski salon "Maja"

Frizerski salon „Maja“ nalazi se u Bujama, na adresi T.J.B. Tita 7. Salon veliku važnost posvećuje njezi vlasišta  jer smatraju da  je vlasište ključ i tajna lijepe i njegovane kose.

Ovaj salon se može pohvaliti raznim tehnikama šišanja poput geometričnih i modnih šišanja, modnim igrama boja, tehnikama pramenova te trajnim i polutrajnim kovrčanjem kose. Ako idete na  svečane prigode i želite zablistati na taj dan, frizerski salon „Maja“ Vam može napraviti savršenu svečanu frizuru te Vaš našminkati s profesionalnim make up-om tako da u svakoj prigodi budete lijepe i njegovane.. Kao što vidite salon nudi široki spektar usluga te svakom klijentu pristupaju na jedinstveni i individualni način. Frizerski salon „Maja“ je ukratko salon u koraku s modom talijanskog ukusa.

Pozivamo Vas da ih posjetite te se uvjerite u njihovu kvalitetu, a za sve informacije ili narudžbe možeteih kontaktirati na 052/773-058.

Fresh&Trash

Fresh&Trash

Predstavljamo vam frizerski salon Fresh&trash!

Oni su jedan od naših stalnih partnera, te koriste 4look koncept poslovanja. Nalaze se na Gornjem Zametu ul.Njivina 2, u prizemlju privatne kuće, s osiguranim parkingom za sve svoje klijente.

Njegovana i zdrava kosa njihov je prvi i jedini izbor, te su izrazito ponosni na krajnji cilj u izradi frizura što postižu izuzetno kvalitetnim materijalom i profesionalnim pristupom.

4look Academy Vam preporučuje da ih posjetite i uvjerite se u kvalitetu njihove usluge!

Frizerski studio "Ivana Ćuković"

Frizerski studio "Ivana Ćuković"

Tim frizerskog salona «Ivana Ćuković» njeguje profesionalni odnos, usmjeren prvenstveno brizi o kosi. Svakome klijentu posvećuje se posebna briga. U našem studiju, klijenti se osjećaju sigurno uz vrhunska znanja, visokokvalitetne proizvode brenda «Kemon» te stručne i objektivne savjete. Posebnost salona je specijalizacija u pružanju usluge tretmana, njege problematične kose i vlasišta s naglaskom na kvalitetu šišanja. U našem studiju uživati ćete u intimnoj i ugodnoj atmosferi nenametljivog osoblja!

Radno vrijeme: Pon-Pet 08-20h, Sub 08-13h (Rezervacija termina obavezna), adresa: Zametska 74A.