5u1.jpg

Međunarodni frizerski stilist Primož Keršič je s inovativnim folijama Sticky Meches započeo novo frizersko razdoblje u bojanju pramenova. Do sada na tržištu nije bilo proizvoda koji bi frizerima pružio toliko mogućnosti u igranju različitim tehnikama pramenova  te se odlučio da razvije nešto novo, nešto posebno,  nešto što omogućava da se boje prelijevaju te da se zadrži prirodni izgled kose uz još više elegancije i stila.

Academy 4look je generalni zastupnik i uvoznik kada govorimo o području Hrvatske. Sticky Meches folije namijenjene su samo za profesionalnu upotrebu, a da bi Vama  frizerima pružili što veću podršku često održavamo seminare na kojima educiramo na koje načine koristiti folije.

Trenutno je na tržištu treća generacija Sticky Meches folija koje su nepropusne i višekratno uporabljive.

Kako se Sticky Meches folije koriste?

Sticky Meches folije mogu se koristiti na više načina. Od kombiniranja više boja pramenova, popularni Flamboyage efekt, preko klasičnih pramenova i brojnih drugih. Na koje načine možete koristiti Sticky Meches folije najbolje možete vidjeti u videu zajedno sa završnim rezultatom i postignutim efektom.

Missing flash plugin. Download here.

Folije omogućavaju kreiranje bezbroj različitih nijansi, koje se prelijevaju sa postojećom bojom kose te zadržavaju prirodni izgled uz poštivanje ljepote i zdravlja kose. Cilj je biti jedinstven i poseban, a sve to naravno uz doticaj mode i lijepog izgleda zdrave kose.

Sticky Meches papirnate folije su jedinstvene. Proizvedene su iz ekološkoga papira, a imaju i FSC certifikat. Prilikom izrade nije uništeno niti jedno stablo, ljepilo je izrađeno na vodenoj osnovi te su lake za upotrebu. Frizer ima mogućnost prilagođavanja dužine folije po želji i potrebi, jer dolaze u obliku rola.

Efekti, koje frizersko majstor postiže koristeći  Sticky Meches folijama su nježni i prirodni tonovi i prijelazi iako se lako postižu i kontrasti, uz visoku  kreativnost  samog frizera.

Sticky Meches folije možete nabaviti preko naših prodajnih predstavnika. Kontaktirajte ih ovisno o regiji u kojoj se nalazi Vaš salon.