Kemon - Tvrtka i Brand

Kemon - Tvrtka i Brand

Talijansko poduzeće koje još uvijek vodi obitelj Nocentini, ista obitelj koja je poduzeće osnovala 1959. godine. Poduzeće Kemon već više od 50 godina stvara, proizvodi i prodaje proizvode, pruža obrazovanje i kreira svijet frizura isključivo za tržište profesionalnoga frizerstva.

U modernom istraživačkom laboratoriju neprekidno stvaraju nove proizvode namijenjene zadovoljavanju potreba profesionalaca iz cijeloga svijeta. Centralizirana proizvodnja u cijelosti se ravna prema standardima kvalitete certifikata ISO 9001:2008 te prema standardima okoliša ISO 14001:2004. Marketing se posvećuje učinkovitoj promociji, a proizvodi se stalno usavršavaju. Za sve to brine se Kemon, jedno od prvih talijanskih poduzeća koje se posvećuje isključivo tržištu profesionalnoga frizerstva.


No nije samo talijansko tržište ono koje je zanimljivo za poduzeće Kemon, nego je ono još od osamdesetih godina prisutno na tržištima više od 40 država u cijelom svijetu. Stalna prisutnost te kontinuirani razvoj i učvršćivanje vlastitog položaja izražavaju inspiraciju poduzeća pri prijenosu kvalitete i talijanskoga stila u svijet.

Osim iznimno visoke kvalitete proizvoda i usluga poduzeće Kemon odlikuju i strukturna fleksibilnost i dinamičnost, učinkovitost sustava poduzeća te prije svega odnos prema ljudima, pri čemu su iznimno bitni međusobni odnosi i briga za stranke – cilj koji poduzeće slijedi na svim razinama.

Kemon - Proizvodi

Kemon - Proizvodi

Pet linija proizvoda namijenjeno je zadovoljavanju najrazličitijih potreba s kojima se susreću profesionalni frizeri. Linije proizvoda podijeljene su tako da omogućuju različite usluge, a sve su uvijek u vrhu kvalitete frizerskoga sektora.
Linija tehničkih marki koje ne smiju manjkati ni u kojem salonu: preparati za bojenje kose, preparati Kemon za ispiranje boje s kose, preparati za postojane valovite i ravne frizure; ukratko, sve usluge koje su danas glavna djelatnost svakoga frizerskog salona i koje naglašavaju njihovu kvalitetu.
Linija visokokvalitetnih proizvoda za njegu kose “Trattamento” brine se za zdravlje i ljepoto kose i vlasišta. Ključne tehnološki napredne sastojke prirodnog podrijetla odlikuje trenutačno djelovanje.
 

Cijela linija visokoučinkovitih proizvoda s trenutačnim djelovanjem zadovoljava sve potrebe s kojima se susreću frizeri i njihove stranke. Linija modernoga oblikovanja, koja ujedno i tehnički usavršena, posvećena je elegantnim i profinjenim oblicima.
Iznimno visoki standardi kvalitete očuvali su se i zahvaljujući više od 50 kontrola kojima su proizvodi podvrgnuti tijekom proizvodne faze od primarnih sirovina do završnog pakiranja, sve s glavnim ciljem koji ostaje osigurati najvišu kvalitetu i ponuditi frizerskim salonima nove usluge koje će uvijek iznova obogatiti djelatnost salona.

Kemon - Edukacija

Kemon - Edukacija

Događaji, predstave, didaktički susreti, članstva: svijet oblikovanja poduzeća Kemon u stalnom je razvoju, sve s ciljem ponuditi najbolje usluge i znanja koja bi pridonijela poboljšanju djelatnosti frizerskih tvrtki po cijelom svijetu.


U ponudi su edukacije:

Moda: kolekcije i članstva koja pridonose razvoju djelatnosti poduzeća i odlikovanju salona u stilu najboljih talijanskih poduzeća koja se posvećuju modi frizura.

Visoka škola: cjelovita ponuda tečajeva koji obuhvaćaju tehničke i stilističke teme. Više nego primjerena ponajprije za iscrpno obogaćivanje sposobnosti svih zaposlenih u salonu.
Inspiracija: priredbe, manifestacije i susreti na mjestima koja nadahnjuju modne kolekcije Kemon.
Privilegirana sjedišta edukacijskih susreta su laboratoriji Kemon Style Lab, izvrsni centri namijenjeni razvoju i produbljivanju znanja o didaktičkim pristupima, stilu i tehnici, kao i talijanskoj modi. U Italiji su dva takva laboratorija, jedan u San Giustinu (u sjedištu poduzeća) i drugi u Milanu (europskoj modnoj prijestolnici).

Kemon - Izgled

Kemon - Izgled

Ne samo kvaliteta proizvoda i edukacije na području frizerstva, nego i potpora proizvodima proizvedenim u Italiji i duboka sklonost modi ono je što odlikuje poduzeće Kemon.

 

S markom The Italian Touch poduzeće se potpisuje ispod vlastite kolekcije i predstavlja istoimenu reviju u kojoj su svoje mjesto dobili dizajn, glazba, životni stil i sve ono što oblikuje kulturu frizura i čisti talijanski stil.
Strast poduzeća Kemon ne zaustavlja se samo na modnim kolekcijama nego se nastavlja i u varijantama izgleda koje poduzeće stvara i dostavlja svojim strankama: uvijek napredni proizvodi koji osiguravaju frizerima u cijelom svijetu da na najbolji način informiraju svoje stranke putem nezamjenjivoga stila The Italian Touch.


Poduzeće Kemon prisutno je i na i internetu: dva internetska portala, prvi više formalan, na kojem se nalazi skup temeljnih podataka o poduzeću (www.kemon.it), i drugi, namijenjen modi i modnim smjernicama (www.theitaliantouch.com), brinu se za još jaču prisutnost poduzeća na tržištu i još čvršći odnos koji poduzeće ima sa svojim strankama u cijelom svijetu. Između tradicije i inovativnosti, ali uvijek s visokim stupnjem profesionalnosti te osjećaja za estetiku i eleganciju – to su temeljne značajke poduzeća Kemon, poduzeća koje se trudi postati talijanski obilježeno poduzeće izvrsnosti dobrog osjećaja.

Više možete saznati na: http://www.kemon.it/