Table Hair Painting

table foot.jpg

Napokon smo pronašli način da onaj savršeni efekt pramenova nakon dugog ljeta na moru ostvarimo kad god poželimo i u svim zamislivim tonovima. Sve što vam je potrebno za najljepše pramenove na svijetu je Table Hair Painting, revolucionarna tehnika izrade pramenova koja je naprosto opčinila i frizere i klijente.

Table Hair Painting najnoviji je svjetski trend bojanja kose na stolu. Ova inovativna tehnika omogućuje da postignete poseban i jedinstven efekt pramenova s mekanim i postepenim prijelazima koji izgledaju vrlo prirodno i sofisticirano te daju kosi dubinu i volumen.

Table Hair Painting pruža moderan i trendi izgled s jedinstvenim efektom u kosi, a koji je uz sve to jednostavan za održavanje. Sam postupak izrade pramenova na stolu je brz i jednostavan te omogućuje frizerima da izraze svoju kreativnost crtajući po kosi bez folija, kapa i sličnih dodataka, ostavljajući tako kosu slobodnom da „diše“ i postižući prelijevanja nijansi koja su do sada bila nemoguća.

Uz Table Hair Painting, Lunex Sistem i Yo coloring klijentima je zajamčena personalizirana i jedinstvena, multidimenzionalna boja koja neće ostati nezamijećena i koja će svakom stilu dati poseban pečat unikatnosti.

Fotografije izrade i efekta Table Hair Painting pramenova pogledajte ovdje. 

Za FRIZERE više o alatima i proizvodima preuzmite pdf u nastavku:

Icon Table Hair Painting letak (693,0 KB)