villa lodola.jpg

Villa Lodola je smještena u Umbriji, u brdima Upper Tuber Valley, okružena maslinama i zemljom koja je namijenjena organskom uzgoju biljaka.

Imamo sreću da nam je priroda pružila mnoštvo čarobnih sastojaka i ljekovitih biljaka, a Villa Lodola je iskoristila svoje veliko znanje o plodovima zemlje kako bi ih kombinirala u proizvode koje daju jednu prirodnu ljepotu i harmoniju.

Njihova filozofija poštivanja i istraživanja prirode temelj je za njihovu liniju proizvoda za njegu kose koja doprinosi zdravlju i ljepoti.  Njihovi šamponi i tretmani mogu se pohvaliti certifikatom od instituta za okoliš (ICEA), proizvedeni su po svim pravilima i propisima za Eco-Organic kozmetiku, ne koriste GMO, niti ionizirano značenje te koriste ekstrakte dobivene iz biljaka koje imaju certifikat da su organski uzgojene.

Meka i baršunasta tekstura, miris cvijeća i začina, ekstrakti iz organski proizvedenih biljaka: ovi šamponi i regeneratori su proizvedeni da stvore savršenu kombinaciju između: učinkovitosti, ljepote i prirodne dobrobiti.