Dekoloracija i posvjetljenje

Cramer bleach

Cramer bleach

Cramerbleach je postojan dekolorant koji nam daje mogućnost posvijetljenja kose i do visine 7 tonova. Kompaktna formula reducira inhalaciju hlapljivih čestica tijekom miješanja te se dobiva odličan rezultat.


Mora se miješati isključivo s Uni oxi oksidacijskom kremom. Jednostavan za upotrebu, odlično prianja uz kosu od korijena do vrhova, što omogućava precizno i sigurno izbjeljivanje kose.

 

Lunex sistem

Lunex sistem

Izvrstan sistem s puno mogućnosti primjene, na bazi ulja i s mogućnošću miješanja s niskim postotkom razvijača.

Rezultati su uz izbjeljivanje i njega kose. Lunex sistem je sistem za izbjeljivanje kose i skidanje boje, dermatološki i sanitarno je prihvatljiv i ispitan te se može aplicirati direktno na vlasište.

LUNEX LIGHT
lagano posvjetljavanje do visine 2 tona

LUNEX LIGHT + POWER BLEACH 
posvjetljuje od visine 2-4 tona

LUNEX DECAP SUPER
posvjetljavanje do visine 5-6 tona

LUNEX CREAM jako posvjetljavanje 
do visine 5-9 tona za izbjeljivanje izrasta ili pramenova

Jedini dekolorant koji je dermatološki dozvoljeno aplicirati na vlasište, te se preporučuje klijentima s osjetljivim i nadraživim vlasištem.

Lunex Colorful

Lunex Colorful

Colorful  je nova linija boja za intenzivne i ekstravagantne nijanse u skladu s posljednjim modnim trendovima.

Lunex Colorful  nudi 5 pojačivača za intenzivno i ekscentrično tonaliziranje kose s posebnim odsjajem i to u sljedećim nijansama: fuksija, narančasta, crvena, plava i žuta. Međutim dodatnih osam nijansi mogu se dobiti miješanjem Colorful i Clear koji proširuju uslugu na: rozu, svjetlije narančastu, boju pistacija, plavi ocean, royal ljubičasta, tamna magenta, zelena i boja „crne višnje“.