Niche parfemi kao najelegantnija poruka ljubavi

photo credits: Stella Mešić

„Miris je uvjerljiviji od riječi, izgleda, osjećaja i volje. Od uvjerljive snage mirisa ne možemo se obraniti. On ulazi u nas poput zraka u naša pluća, ispunjava nas, prožima, protiv njega ne postoji sredstvo“, napisao je Patrick Süskind u svom slavnom romanu i tako uspio u nekoliko redaka sažeti emocije koje parfemi oduvijek bude kod nas ljudi.

Parfemi su još od antičkih civilizacija bili iznimno cijenjeni, što potvrđuje i činjenica da je u antičkoj Grčkoj parfem uzdignut na razinu svetinje jer se smatralo da lijep miris potječe od boga te da je magičan, mističan i erotičan.

Danas živimo u svijetu u kojem su parfemi vrlo dostupni i nerijetko ih imamo nekoliko dok smo istovremeno u stalnoj potrazi za onim pravim mirisom koji će predstavljati našu osobnost i stil života te nam dati neki jedinstven, samo naš, mirisni potpis.

Upravo zato, osim brojnih komercijalnih parfema koji su prisutni na tržištu, sve više do izražaja dolaze tzv. niche parfemi koji predstavljaju nešto potpuno drugačije, jedinstveno, posebno, luksuzno i specifično zbog egzotičnih esencija koje se koriste u njihovu kreiranju.

Acca Kappa muški i ženski niche parfemi koje imamo u ponudi omogućiti će vam da pronađete svoju parfemsku srodnu dušu i da za sobom ostavite jedinstven olfaktorni potpis koji se teško zaboravlja. Također, s obzirom da je Valentinovo najčešće prilika koju koristimo za darivanje parfema voljenoj osobi, Acca Kappa parfemi nesumnjivo su najbolji odabir ukoliko tražite parfem koji će prenijeti upravo onu pravu poruku moćne i snažne ljubavi vašem partneru ili partnerici.

Acca Kappa niche parfeme potražite u 4look-u, a u veljači, mjesecu ljubavi, uz svaki kupljeni parfem (eau de parfum) darujemo vam na poklon ručno rađenu Acca Kappa četku od prirodnih materijala u vrijednosti od 200 kn.

_____________________________________________________________________________________________

Ideje za darivanje by 4look Academy & 4look Men Gentlemen Shop

Prosinac je mjesec darivanja, što znači da je vrijeme da se sjetite svih dragih vam ljudi i iznenadite ih pomno osmišljenim poklonima koji će im pokazati koliko vam znače. Upravo zato smo u 4look-u za vas pripremili niz prijedloga koje će vas inspirirati i dati vam kreativne i jedinstvene ideje da razveselite partnere, roditelje, djecu, prijatelje, kolege i sve one do kojih vam je stalo.

Sve navedene proizvode možete pronaći u našoj 4look Store trgovini, gdje vas čeka još pregršt ideja za darove za svaku priliku.

Za nju:

1. Bottega Rose Gold Prosecco – pjenušavi rose svježeg, nježnog i harmoničnog mirisa divljih jagoda, šumskog voća i cvijeća, koji će oduševiti svakog ljubitelj vina (149,00 kn); 2. Actyva Bellessere butter – karite maslac za usne, ruke i suhu kožu (98,00 kn); 3. Acca Kappa Giardino Segreto – niche parfem, 100 ml (994,50 kn); 4. Acca Kappa četka za raščešljavanje i masiranje vlasišta, bukovo drvo ručni rad (198,90 kn); 5. Actyva Bellessere oil 50 ml – ulje za kosu (99,45 kn); 6. Villa Lodola bio – eko maglica za lice i kosu s esencijom ruže (103,00 kn); 7. Acca Kappa White Moss krema za ruke od prirodnih sastojaka (99,45 kn); 8. Carlo Bay lak za nokte (49,00 kn); 9. Actyva Colore Brillante 100 ml – šampon za obojanu kosu (49,00 kn); 10. Actyva Colore Brillante 100 ml – regenerator za obojanu kosu (49,00 kn); 11. Poklon bon – sami određujete iznos koji želite pokloniti :)

Za njega:

1. Volo Libero leptir mašna (330,00 kn); 2. Acca Kappa četka za bradu od kotiba drva, ručno rađena (191,25 kn); 3. Acca Kappa 1869 šampon za kosu i gel za tuširanje 2u1 (130,09 kn); 4.Volo Libero šal (330,00 kn); 5. Hair Manya Zero Gravity – pasta za jako učvršćivanje kose (125,00 kn); 6. Hair Manya Beard Oil – ulje za njegu brade i pre-shave ulje (115,00 kn); 7. Acca Kappa 1869 sapun za brijanje  (175,45 kn); 8. Acca Kappa ručno rađena četkica za brijanje (283,00 kn); 9. Woodoo Store ručno rađena maska za mobitel od prirodnih materijala (190,00 kn); 10. Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood 100 ml – niche parfem (684,00 kn); 11. Nixon sat (1.356,00 kn); 12. Woodoo Store ručno rađen novčanik od prirodnih materijala (190,00 kn); 13. Hendrick's Gin – najneobičniji đin na svijetu (200,00 kn); 14. Poklon bon - sami određujete iznos koji želite pokloniti :)

4look tim vam želi sretne i ugodne blagdane!