Njega

Actyva

Actyva

Ekskluzivna linija za njegu kose unutar tvrtke Kemon, koja u svojoj formuli spaja tradiciju i inovativnost, eleganciju, jednostavnost, jedinstvenost i efikasnost, te najvažnije znanost i prirodu.

To je linija proizvoda s mirisom Mediterana. Kompletna linija podijeljena je na specifične tretmane vezane uz specifičnu problematiku kose i vlasišta.

Bellessere ulje ljepote

Bellessere ulje ljepote

Ulje ljepote

Bellessere ulje hrani i jača vašu kosu, a nakon tretmana ovim uljem kosa je sjajna i nježna na dodir.
Ovo ulje bogato je vrijednim sastojcima poput argana i lana koji djeluju vrlo blagotvorno na Vašu oštećenu kosu.

Lan je prirodni biljni izvor visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, a argan ima izuzetno djelovanje na regeneraciju hidrolipidnog sloja kože te neutralizaciju štetnih slobodnih radikala i zaštitu vezivnog tkiva.


 

Liding Care

Liding Care

Istraživački laboratorij Kemon stvorio je liniju Liding Care, koja sadrži najkvalitetnije sastojke od prirodnih aktivnih tvari zbog kojih su svi proizvodi iz ove linije nježni, hranjivi i mekši.

Ekstrakti ljekovitog bilja iz talijanske pokrajine Umbije proizvodima iz linije Liding Care daju posebnu nježnost, dok pojedine aktivne tvari povećavaju moć proizvoda svake pojedine serije da obnavljaju zadaće za koje su namijenjeni.

Uni.Color

Uni.Color

Uni.Color sistem je kombinacija proizvoda koji se koriste prije i poslije bojanja. Uslugu bojanja pretvara u ritual sa sigurnim učinkom.

BARRIER – krema koja svojim nanošenjem stvara zaštitni film između kože i boje, te njeguje epidermu.

ERASER - vlažne maramice za uklanjanje ostataka boje s kože.

SHAMPOO – balansirani šampon s kiselim pH koji nježno otklanja ostatke aplicirane boje.

SEALER – maska s kiselim pH faktorom kojim zatvaramo kosu zadržavajući molekule boje i njege u njoj. Produžava trajanje boje na kosi.

Villa Lodola

Villa Lodola

Villa Lodola je organski brand za njegu kose smješten u Umbriji, u brdima Upper Tuber Valley, okružen maslinama i zemljom koja je namijenjena organskom uzgoju biljaka. Dizajniran je za profesionalno korištenje, a mnogi su ga zavoljeli u više od 15 svjetskih zemalja. 
Svi sastojci su prošli stroge ispite po pravilima organizacija za organski certifikat te su svi proizvodi certificirani od strane ICEA i mogu se pohvaliti certifikatom od strane instituta za okoliš.

Salon Care

Salon Care

Visoko kvalitetni univerzalni salonski šamponi i balzami namijenjeni za sve tipove kose kao odlična njega prije početka bilo kojeg frizerskog postupka.