Kako njegovati kosu tijekom ljeta?

Kako njegovati kosu tijekom ljeta?

Ljeti provodimo više vremena na otvorenom i time se znatno povećava naša izloženost suncu ili toplini, a također smo češće i u kontaktu s vodom. Poznato je da duže i nezaštićeno izlaganje kože suncu prouzrokuje znatan stres: dehidraciju i isušenost, ubrzavanje procesa starenja, povećan rizik od crvenila i druge bolesti, čak i veoma teške.

Pročitaj novost

K-NOW NAGRADNI NATJEČAJ

K-NOW NAGRADNI NATJEČAJ

Do 2. lipnja objavi na Facebook profilu fotografiju s proizvodima iz seminarskog paketa K-NOW i osvoji super sušilo za kosu Elchim 3900 Blue Light.

Pročitaj novost

K-NOW Eternity now - nova kolekcija

K-NOW Eternity now - nova kolekcija

Nakon više od 10 godine i 22 broja The Italian Touch magazina pojavila se potreba ojačavanja veze između projekta Kemonovog editorijala i same tvrtke pa je Kemon odlučio ta dva svemira spojiti u novom magazinu K-NOW koji predstavlja jedan prozor u međunarodni svijet dizajna, mode, trendova i ljepote, kroz Kemonovo povećalo.

Pročitaj novost

day AND night NAGRADNI NATJEČAJ

day AND night NAGRADNI NATJEČAJ

Snimi najbolju fotografiju i osvoji fenomenalni poklon paket koji se sastoji se od sljedećeg: boca Bottega Gold prosecca 0,75l, Kemon Bellessere šampon (250 mL), Kemon Bellessere Balm (150 mL), Kemon Bellessere Oil (50 mL), Kemon AND Vamp Spray (100 mL) Acca Kappa četka za kosu Protection!

Pročitaj novost

day AND night

day AND night

Nećemo vam još otkriti sve detalje, ali pripreme su se već dobrano zahuktale u 4look Academy gdje vješte ruke njihovih stilistica kreiraju jednu malu kolekciju od pet jednostavnih, nosivih dnevnih frizura koje se vrlo brzo mogu pretvoriti u prekrasne i elegantne, glamurozne, večernje frizure prikladne za svako događanje, od večeri u kazalištu do vjenčanja. Pritom koriste Kemonovu inovativnu liniju styling proizvoda AND koja je upravo lansirana na tržište, a zbog čega ova kampanja i nosi naziv day AND night.

Pročitaj novost