Actyva O2 za zdravlje kose i kože

Transdermički kisik i infuzija kisika

Starenje, stres, zagađenje, bolesti – sve su to faktori koji pokreću proces smanjenja kolagena i elastina te na taj način dovode do raznih problematika naše kose i kože. Znanstvenici sveučilišne klinike u Berlinu su dokazali kako vanjska uporaba aktivnog kisika poboljšava mikrocirkulaciju i reaktivira metabolizam kože te na taj način omogućuje efikasno rješavanje problema kose i kože.

Koža je najveći ljudski organ koji je ujedno ogledalo našeg zdravlja te nam ukazuje na eventualne vanjske, ali i unutarnje probleme našeg organizma. Naša koža diše, ali s godinama i zbog raznih zagađenja ne uspijeva dobiti sve što joj treba. Upravo zato koristimo transdermiči kisik.

Tretirati kožu (vlasišta i tijela općenito) kisikom znači: 

Prokrviti je kako bi bila zdravija, sjajnija, mekša i tonirana

 Reaktivirati i pojačati cjelokupni metabolizam organizma putem kože

 Boriti se protiv starenja cijelog organizma, a samim time i protiv starenja duha

Infuzijom kisika prenosi se koncentrirani kisik (90-96%) u kontroliranim i preciziranim količinama, u međustanične prostore te na taj način:

Udvostručuje apsorpciju aktivnih sastojaka širenjem prirodnih mikrokanala kože

Stimulira aktivnost fibroblasta aktivirajući proizvodnju kolagena i elastina

Pojačava djelovanja tretmana protiv najčešćih anomalija vlasišta (isušeno,       masno, perutavo vlasište te vlasište s problematikom opadanja kose)

Snažno stimulira rast kose, povećanje debljine i gustoće kapilara

Pojačava djelovanje obnavljajućih tretmana za vrhove kose senzibilizirane bojanjem, dekoloriranjem, trajnim ravnanjem, onduliranjem kose te svakodnevnim stiliziranjem kose

Poboljšava učinaka i rezultat tehničkih usluga koje se pružaju u salonu

Reaktivira mikrocirkulaciju, stimulirajući metabolizam kože i boreći se protiv starenja

Tretmani kisikom vrše se pomoću posebnog Actyva O2 koncentratora kisika, koji je medicinski certificiran, te četiri različite ampule: O2 Ialu, O2 Multivit, O2 Purezza, O2 P Factor. Ovisno o potrebi vlasišta, kose ili tijela u tretmane se uključuju i drugi Actyva proizvodi za intenzivniji učinak.