Budi brada našeg grada

Gentlemen's Shop i ZTC Rijeka započeli su svoj autorski projekt "BUDI BRADA NAŠEG GRADA!". Ovim projektom cilj je promovirati sve značajniji dio muške populacije koja svojim specifičnim izgledom, a ponajprije zahvaljujući njegovanoj bradi, zauzima posebno mjesto na sceni grada Rijeke i šire. Cilj je ujedno i izazvati pažnju javnosti za sofisticiranog muškarca koji brine o svojem izgledu, o svojoj bradi, frizuri, ali i odijevanju te načinu ophođenja.

Obraćamo se svim muškarcima neovisno o godinama koji ponosno nose svoju bradu kao svoj zaštitni znak ili kao svoj trenutni stilski izražaj, a koji bi rado ponijeli titulu „brade grada“. Brada je odraz stila, mudrosti, muževnosti i osobnosti, a mi se ovim projektom želimo pohvaliti riječkim bradonjama. ZTC i Gentlemen's Shop ne biraju svojeg novog Mistera, niti je ovo natječaj ljepote.

 U ZTC-u će se stoga 18. travnja 2017. u 18h svi prijavljeni kandidati predstaviti žiriju kojeg čine mahom osobe iz javnog života grada. Od prijavljenih muškaraca očekuje se isključivo da imaju bradu i volju za potencijalnim osvajanjem neke od nagrada te želju da ponosno nose titulu „brade grada“.

Odabrat će se zatim 10 kandidata koji prolaze u drugi krug izbora, a koji će se održati 22. travnja 2017. godine, također u prostorima ZTC-a. Tom će se prigodom organizirati zabava i druženje u organizaciji Gentlemen's Shopa i ZTC-a. Od 16h posjetitelji će moći vidjeti „live“ uređivanje brada naših finalista, a nakon toga slijedi program s puno zanimljivosti o bradi, znanstveno dokazanih ili povijesno interesantnih, za koje vjerujemo da ih niste znali. Uz to, saznat ćemo i što žene misle o muškim bradama i bradonjama iz svoje perspektive. Zato, drage dame ovo je vrlo zanimljivo događanje i za vas. Sve što je vezano za kult brade saznat ćete i vidjeti ovdje !!!

Stil brade otkriva i karakter muškarca! Kao intro u predstavljanje naših „bradonja“ naučit ćemo vas kako ispravno njegovati bradu, koji stil odabrati, a moći ćete i postavljati pitanja našem stručnom osoblju. Događanje se odvija u ležernoj atmosferi, a program vodi Larry Ambrozich, poznata TV brada sa stilom.

Trojicu finalista odabrat će ženski žiri te će krenuti u svoju „bitku“ za bodove na Facebook stranicama ZTC-a putem aplikacije za glasanje. Osim što će se odabrati "BRADA NAŠEG GRADA", kojeg očekuje zanimljiva nagrada, ZTC će nagraditi i jednog, random izvučenog, Facebook prijatelja koji je sudjelovao u glasovanju.

Ako do sada niste bili brada „fan“, vrijeme je da postanete !!!

 

Prijave kandidata:

Prijavnicom u Gentlemen's Shopu, Žrtava fašizma 2a te na info pultu ZTC-a