day AND night

Ljubav između Stiluete i 4look-a odavno je javna, a rodila se zahvaljujući viziji koju dijelimo, viziji o Rijeci kao gradu s puno sadržaja, lijepih događanja i ugodnih druženja, o gradu koji nudi nešto više i drugačije.

Brojni među vama koji čitate ove retke još uvijek se živo sjećaju prošlogodišnjeg druženja koje smo organizirali povodom Dana žena, a  mi vam sa zadovoljstvom i uzbuđenjem pripremamo jedno novo druženje s istim povodom – proslavom ženstvenosti, sofisticiranosti i stvarne ljepote.

Nećemo vam još otkriti sve detalje, ali pripreme su se već dobrano zahuktale kod nas u 4look Academy gdje vješte ruke naših stilistica kreiraju jednu malu kolekciju od pet jednostavnih, nosivih dnevnih frizura koje se vrlo brzo mogu pretvoriti u prekrasne i elegantne, glamurozne, večernje frizure prikladne za svako događanje, od večeri u kazalištu do vjenčanja. Pritom koriste Kemonovu inovativnu liniju styling proizvoda AND koja je upravo lansirana na tržište, a zbog čega ova kampanja i nosi naziv day AND night.

Osim svojim profinjenim luksuznim i modernim dizajnom pakiranja, linija AND proizvoda istinski oduševljava svojim karakteristikama. Radi se, naime, o proizvodima koji nose certifikati ICEA Vegan i Love Nature, što znači da proizvodi, osim što nisu testirani na životinjama, ne sadrže nikakve sastojke životinjskog podrijetla kao ni sastojke koji su štetni ili potencijalno mogu štetiti ljudskom zdravlju ili okolišu, a to je upravo ono čemu danas težimo ili bi barem trebali težiti u društvu održivog razvoja.

Kako bi cijeli ovaj projekt još više približili našim sugrađankama, odabrali smo pet prekrasnih Riječanki da budu zaštitna lica ove kampanje koja veliča žene i njihovu sposobnost da se transformiraju i prilagode svakoj prilici, baš kao i njihove frizure. O njima ćete još imati prilike čitati, ali kao što možete vidjeti na fotografijama, u ovoj radnoj atmosferi prepunoj fenova, uvijača, styling proizvoda i make up-a, djevojke su se odlično zabavile, a sve smo to začinili Bottega Gold proseccom, kako i priliči jednom subotnjem ženskom uređivanju.

Znamo da vam je naša prošlogodišnja proslava Dana žena ostala u dobrom sjećanju i da ste još dugo pričale o modernim pastelnim bojama kose, ali i polugolim konobarima koji su vaše čaše neumorno punili Bottega pjenušcima. Zato sada zabilježite u svoje rokovnike 10. ožujka, 19h, 4look Academy i pratite nas pozorno jer ćemo vam uskoro otkriti još detalja o ovom krasnom projektu koji pripremamo i kojem se neizmjerno veselimo!

 

Sudjeluj u nagradnom natječaju! Saznaj sve na http://4look.hr/novosti/day-and-night-nagradni-natjecaj/