The Italian Touch #20 & Richard Thompson

Povodom 10. godišnjice 4look koncepta organizirali smo za naše kolege i suradnike poseban program mode, edukacije i zabave. Program predviđen za nedjelju, 2. listopada 2016., započeti će predstavljanjem nove The Italian Touch kolekcije #20 za jesen/zimu 2016. koju će u Hrvatskoj ekskluzivno predstaviti hrvatski i slovenski The Italian Touch tim.

The Italian Touch kolekcija je Kemonov projekt promoviranja mode i frizura kojim ova tvrtka stvara prepoznatljivu kulturu modnih salona diljem svijeta. Objedinjuje frizure s modom, umjetnosti, kulturom i dizajnom kroz kreativne radionice i tako postavlja inovativne i zanimljive modne trendove kroz koje se uvijek provlači nepogrešiv talijanski osjećaj za stil i ljepotu. Posljednjih deset godina Kemon predstavlja The Italian Touch kolekciju i magazin dva puta godišnje u obliku kolekcija proljeće/ljeto te jesen/zima, a ove godine lansiran je i novi projekt visoke mode.

Nakon predstavljanja The Italian Touch kolekcije uslijediti će look&learn seminar Richarda Thompsona, renomiranog frizera iz Londona i jednog od vodećih imena u svijetu mode frizura. Richard Thompson je svoju karijeru započeo još sa 16 godina u Velikoj Britaniji, a već nekoliko godina kasnije počinje raditi u slavnoj akademiji Vidal Sasson te uskoro otvara i svoj prvi Mahogany salon. U kratko vrijeme stvorio je svoj tim koji se proslavio u Velikoj Britaniji, ali i na međunarodnoj sceni, plijeneći pozornost jedinstvenim stilom i tehnikama pa su Sydney, Sao Paolo, London i Oxford danas domovi Richardovim frizerskim akademijama. Nakon 25 godina briljantne karijere ispunjene brojnim nagradama i priznanjima, od 2015. godine Richard Thompson dijeli svoje profesionalno iskustvo s Kemonom, postavljajući nove modne imperative u svijetu frizura te gradeći jedinstven put stila i edukacija za frizere.

Sva navedena događanja održati će se u Guvernerovoj palači u Rijeci. Guvernerova palača povijesno je zdanje i zaštićeni spomenik kulturnog dobra te dom Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, a kroz povijest je oduvijek bila središte ključnih političkih i društvenih događanja za Grad Rijeku. Guvernerova palača ove godine slavi svoj 120. rođendan, a njena monumentalna stubišta i raskošni atrij poslužiti će 1. i 2. listopada kao savršena scenografija za proslavu 10. rođendana 4look grupacije, povodom kojega svojim kolegama i partnerima poklanjamo nezaboravan doživljaj uz Extravagant gala by Eternity modnu reviju te predstavljanje The Italian Touch #20 kolekcije i look&learn seminar Richarda Thompsona iz Londona.