Kera Fibra - Nova era liftinga za kosu

Kera Fibra je obnavljajući lifting tretman za oslabljenu i oštećenu kosu. Koncentrat s aktivnim sastojcima protiv starenja i dubinskih oštećenja kose u revolucionarnoj formuli, učinkovitoj već od prve primjene.

Tretirana agresivnim proizvodima te izložena peglanju i različitim stresnim utjecajima, kosa često izgleda ranjivo, beživotno i oštećeno. To tjera klijentice svih dobi da potraže ključ za vraćanje mladenačkog i zdravog izgleda. Do sada su nas uvjeravali da za ispucanu kosu jedino pomažu škare, ali tržište se potrudilo i doskočilo ovom problemu.

Siguran odgovor koji smo svi čekali je: KERA FIBRA

Tajna njegove učinkovitosti leži u sinergijskom i pojačanom djelovanju triju ključnih komponenti:

  1. HIJALURONSKA KISELINA
  2. HIDROLIZATA KERATINA I BILJNIH PROTEINA
  3. EKSTRAKT SJEMENKI ROGAČA.

Tehnologija trostrukog regenerativnog djelovanja:

  1. Ispunjava vlakna kose novom materijom i obnavlja oštećene dijelove.

  2. Stvara zaštitni sloj na površini kose koji je štiti od vanjskih utjecaja i pomaže u sprječavanju budućih oštećenja.

  3. Jača vlakna kose, poboljšavajući otpornost i elastičnost vlasi.

Rezultat: Kosa odmah izgleda snažnije, sjajno i bez nepravilnosti, kao pomlađena. Ispunjena novom materijom, svaka duljina dobiva svu svoju punoću i gustoću. Zbog eliminacije učinka kovrčanja, oblikovanje kose postaje jednostavnije i trajnije. Iz tretmana u tretman kosa postaje vidljivo zdravija, snažnija i otpornija na pucanje.

Rezultati su dugoročni, nisu „od pranja do pranja“, a traju do 2 mjeseca ako se pravilno održava. 

Actyva s preparatom Kera Fibra započinje eru Paraben Free proizvoda, pokrećući proces zamjene parabena alternativnim konzervansima koji će postupno doprijeti u sve proizvode iz linije.

Svjež i voćni miris proizvoda Kera Fibra obogaćen je esencijalnim uljem slatke naranče, opuštajućeg i smirujućeg učinka.

Kera Fibra dolazi u obliku zasebnih doza u mekim ampulama.

Cijena Kera Fibra tretmana:
1 ampula = 40 kn
Za kratku kosu potrebno je 3-4, za poludugu 4-6, a za dugu 5-7 ampula.
Broj ampula ovisi o gustoći i debljini vlasi  te stanju oštećenosti.

Cijena od 40 kn/ampuli je promotivna cijena, a traje od 1. srpnja do 31. kolovoza. Nakon promotivnog perioda cijena 1 ampule je 60 kn.

Dobivenoj cijeni dodat će se fen frizura i zapeglavanje kose ukoliko želite da vam kosa mjesecima bude ravna, bez nepoželjnog kovrčanja i svakodnevnog oblikovanja kose.

Proces nanošenja Kera Fibre odvija se u tri faze, jednostavan je, nećete potrošiti cijeli dan u salonu kao kod nekih tretmana, a traja cca do 2 sata.