Linfa Solare predstavio novi proizvod

Do sada je Linfa Solare nudio paletu proizvoda koji su se pokazali kao savršena zaštita za zaštitu kose od sunca. Riječ je o:

  • Linfa Solare Dry Spray – suhi sprej za kosu
  • Linfa Solare Velvet Spray – njegujući sprej za zaštitu kose od sunca
  • Linfa Solare Cream – krema (balzam) za kosu nakon izlaganja suncu
  • Linfa Solare Shampoo – šampon za kosu nakon izlaganja suncu
  • Linfa Solare Mask – maska za obnavljanje kose izlagane suncu

Ovo ljeto nam iz Kemona dolazi nešto sasvim novo. Predstavili su nadopunu svoje standardne linije Linfa Solare iz Activa porodice za zaštitu kose i tijela od sunca.

Tako će od danas naši dragi klijenti i ljubitelji Kemon proizvoda moću iživati u ovom savršenom proizvodu koji osim što štiti pomaže da koža što prije dobije taj preplanuli ten koji svi želimo:

Hair&Body Protection Oil
SPF 6 - 125 ml.

Zaštitno ulje za kosu i tijelo je senzualno ulje čija je osnovna funkcija da u isto vrijeme njeguje i štiti kosu, a sve to zahvaljujući zaštitnom faktoru (SPF) 6. Osim kose, štiti i tijelo pa je zato savršeno za sve one svijetle puti.  Kosu čini sjajnom i glatkom uz istovremenu zaštitu od isušivanja. Ovaj proizvod idealan je za sve one koji vole ljetni sjaj u kosi, boravke na suncu, a opet vode brigu o svome tijelu i kosi jer znaju koliko sunce danas može biti štetno i kakve posljedice ostavlja.
Ključni sastojci: ekstrakt arnike, vitamin E, mješavina sunčanih filtera.

Moramo napomenuti da su svi navedeni proizvodi bez Parabena, SLS/SLES te samim tim idealni za njegu kose ljeti.

Sigurni smo da će vam razveseliti informacija da i ove godine za tri kupljena proizvoda linije Linfa Solare, poklanjamo predivan šešir za sunce koji će Vašu kosu, uz Linfa Solare proizvode, dodatno zaštititi.