LOOK OF THE WEEK by AND STYLING

Barcelona, Pariz, Miami, Los Angeles, Tokyo, Milano, New York, Berlin, London, Memphis. Vodimo vas na putovanje najvećim svjetskim prijestolnicama mode i stila uz novi projekt Look of the week by And styling.

And je Kemonova sofisticirana linija styling proizvoda izvanredne učinkovitosti koja u svom novom i dopunjenom izdanju predstavlja evoluciju minimalističkog koncepta te prikazuje ideju moderne žene i muškarca, koji istovremeno zrače samouvjerenošću, elegancijom i svježinom. Proizvodi And odlikuju se laganom i nježnom strukturom, koja svojom formulom štiti i hidratizira kosu te pruža neograničene mogućnosti modeliranja kose s prirodnim efektom i bez tragova.

Kemonovi kreativni stručnjaci pripremili su koncept koji čini deset modernih frizura, svakodnevno nosivih, jednostavnih i brzih, a za čiju izradu i postojanost je potrebno samo upotrijebiti odabrane AND styling proizvode. S projektom Look of the week Kemon je otišao korak dalje, nudeći ovaj puta frizerima puno više od styling proizvoda. Look of the week donosi modne stilove, trendove, smjernice i tehnike izrade kako da svaki puta baš svaki frizer postigne jednak efekt željene frizure, u kratkom vremenskom periodu, kombiniranjem odabranih And proizvoda koji će zajamčiti upravo frizuru sa slike, kako više nikada ni frizeri ni klijenti ne bi bili razočarani.

Look of the week by And styling frizerima otvara svijet prepun kreativnih mogućnosti uz zajamčene rezultate, a vama, dragi klijenti, omogućuje da u 4look Academy, kao i našim partnerskim salonima, za cijenu od samo 79 kuna* osjetite tračak atmosfere metropolitskih gradova i zablistate s jednom od deset najtraženijih frizura. Potražite Look of the week by And styling kod svog frizera i otputujte u modne prijestolnice.

Također, svi proizvodi iz asortimana AND namijenjeni su i za kućnu uporabu, kako bi ste i sami mogli popraviti svoju frizuru ili je modificirati uz savjete naših frizera te tako izgledati besprijekorno svaki dan, od jutra do mraka.

*u cijenu je uključeno pranje, njega kose i stiliziranje. Cijena je ista za sve dužine kose.