Lunex Light Fast za najbrže pramenove ikad

Kemonovi znanstvenici došli su do revolucionarnog proizvoda koji čini najnoviji dio obitelji Lunex Sistema, a riječ je o proizvodu Lunex Light Fast. Ovaj profesionalni kozmetički tretman djeluje momentalno i omogućuje izradu pramenova uz posvjetljivanje kose do dva tona. Odlična vijest je da se može upotrebljavati na prirodnoj, ali i na bojanoj kosi.

U čemu je tajna? Lunex Light Fast nanosi se na gotovu frizuru, po završetku feniranja, posebnim aplikatorom - spužvicom, koja omogućuje frizeru kreativno odabiranje onih pramenova čije će posvjetljivanje naglasiti šišanje i frizuru klijenta. Nakon nanošenja proizvoda, željeni pramen se prolazi peglom za kosu, čime momentalno posvjetljuje do dva tona. Nema ispiranja, nema ponovnog sušenja kose, nema dugotrajnog sjedenja kod frizera. Zahvaljujući Lunex Light Fast-u u vrlo kratko vrijeme možete osvježiti svoj izgled s nekoliko svježih pramenova koji će izgledati vrlo prirodno i uklopiti se u vašu frizuru. Upravo zato je ovaj proizvod, osim za žene, idealan i za muškarce koji mogu posvijetliti nekoliko pramenova, a da za to ne moraju sjediti u salonu s folijama na glavi.

Konačno, treba reći kako Lunex Light Fast sadrži ekstrakt kamilice koji umiruje i njeguje te hidrolizat keratina koji omogućuje uniformnost posvjetljivanja po dužini i vrhovima bez neželjenih žutih i narančastih refleksa. Dakle, osim divnih pramenova, imati ćete i njegovanu, zdravu i lijepu kosu! Trebate li išta više od toga?!

Raspitajte svog frizera za Lunex Light Fast i isprobajte ovaj jednostavan, brz i nježan proizvod koji će vas oduševiti!

Narudžbe 4look Academy: 051 327 081

Narudžbe 4look Men Gentlemen Shop: 091 454 99 88

Narudžbe 4look Partner (veleprodaja): 051 734 223