Mjesec ljubavi uz Bottegu

„Tamo gdje nema vina, nema ni ljubavi.“

Euripid

Vodeći se izrekom slavnog starogrčkog dramatičara, Euripida, 4look Academy i Bottega vas svake subote u veljači, mjesecu ljubavi, časte vrhunskim pjenušavim vinima prekrasnih voćnih mirisa i svježih aroma. Bottega je talijanska obiteljska vinarija koju je Rosina Zambon Bottega davnih 60-tih godina osnovala iz ljubavi prema vinima i alkemijskoj magiji proizvodnje istih pa je ova vinska kuća, temeljena na obiteljskim vrijednostima i istinskoj strasti prema vinima, kao stvorena da bude lajtmotiv mjeseca ljubavi.

Iako Valentinovo najčešće vezujemo uz ljubav prema partneru ili partnerici, ne zaboravite da prije svega trebate voljeti sebe. Upravo zato smo osmislili ove Bottega subote koje će vam pomoći da uz vesele mjehuriće pjenušavih vina zaboravite na sve brige i maksimalno uživate u trenutcima koje posvećujete sebi i njezi svoje vanjske, ali i unutrašnje ljepote.  

 

Naručite se za željenu kozmetičku ili frizersku uslugu na 051 327 081 i posvetite subotu sebi uređujući se uz Bottega mjehuriće!

P.S. Naše maloljetne klijente častimo sokom :)