Niche parfemi kao najelegantnija poruka ljubavi

Miris je uvjerljiviji od riječi, izgleda, osjećaja i volje. Od uvjerljive snage mirisa ne možemo se obraniti. On ulazi u nas poput zraka u naša pluća, ispunjava nas, prožima, protiv njega ne postoji sredstvo“, napisao je Patrick Süskind u svom slavnom romanu i tako uspio u nekoliko redaka sažeti emocije koje parfemi oduvijek bude kod nas ljudi.

Parfemi su još od antičkih civilizacija bili iznimno cijenjeni, što potvrđuje i činjenica da je u antičkoj Grčkoj parfem uzdignut na razinu svetinje jer se smatralo da lijep miris potječe od boga te da je magičan, mističan i erotičan.

Danas živimo u svijetu u kojem su parfemi vrlo dostupni i nerijetko ih imamo nekoliko dok smo istovremeno u stalnoj potrazi za onim pravim mirisom koji će predstavljati našu osobnost i stil života te nam dati neki jedinstven, samo naš, mirisni potpis.

Upravo zato, osim brojnih komercijalnih parfema koji su prisutni na tržištu, sve više do izražaja dolaze tzv. niche parfemi koji predstavljaju nešto potpuno drugačije, jedinstveno, posebno, luksuzno i specifično zbog egzotičnih esencija koje se koriste u njihovu kreiranju.

Acca Kappa muški i ženski niche parfemi koje imamo u ponudi omogućiti će vam da pronađete svoju parfemsku srodnu dušu i da za sobom ostavite jedinstven olfaktorni potpis koji se teško zaboravlja. Također, s obzirom da je Valentinovo najčešće prilika koju koristimo za darivanje parfema voljenoj osobi, Acca Kappa parfemi nesumnjivo su najbolji odabir ukoliko tražite parfem koji će prenijeti upravo onu pravu poruku moćne i snažne ljubavi vašem partneru ili partnerici.

Acca Kappa niche parfeme potražite u 4look-u, a u veljači, mjesecu ljubavi, uz svaki kupljeni parfem (eau de parfum) darujemo vam na poklon ručno rađenu Acca Kappa četku od prirodnih materijala u vrijednosti od 200 kn.

photo credits: Stella Mešić