Party godine - Gatsby by Fidelio

Jeste li već nabavili svoju ulaznicu za Gatsby by Fidelio? Ako niste, požurite, jer ovo će biti party godine!

            Ponosno najavljujemo da smo za kraj godine pripremili događanje koje će vas ostaviti bez riječi. Gatsby by Fidelio održat će se 16. prosinca 2017. u opatijskoj Angiolini uz program koji garantira fenomenalnu zabavu do ranih jutarnjih sati, uključujući i gala koncert Marka Tolje, ali i jako puno iznenađenja zbog kojih će vam ovaj party ostati dugo u sjećanju.

            Za sve koji još nisu imali prilike saznati što je Fidelio, riječ je o novom brendu Gentlemen's Shopa koji donosi limited edition niché kolekciju odijela, košulja i cipela za muškarce, kao i mogućnost ručne izrade odijela po mjeri od najboljih talijanskih materijala. Ambasador brenda, Marko Tolja, ujedno je i jedan od muškaraca koji u Fidelio kreacijama krase novo izdanje našeg kalendara Eudaimonija 2018., a društvo mu čine mladi, ambiciozni i inspirativni muškarci kao što su Damir Kedžo, Miran Kurspahić, Filip Juričić i Andrija Čolak. Ovaj iznimno uspješan projekt nastavili smo ove godine na nacionalnoj razini, uz potporu partnera Miss7 i Hendrick's, a kojih je to preostalih deset džentlmena eudajmonista koji krase novo izdanje kalendara te kako im stoje Fidelio odijela, moći ćete saznati iz prve ruke na Gatsby by Fidelio partyu 16-og.

            Ako vas do sada nismo uvjerili da je to događanje koje ne smijete propustiti, otkrit ćemo vam da će, osim Marka Tolje, publiku zabavljati i dva fenomenalna DJ-a, Mate Kokic i Diablo, glazbom u stilu dvadesetih godina prošlog stoljeća, a najavljeni su i brojni plesni performansi i druga iznenađenja koja će osigurati da ovaj party u odličnoj energiji potraje do dugo u noć.

            Profinjeni mjehurići Bottega Gold prosecca i najneobičniji gin na svijetu, Hendrick's, pićem dobrodošlice pobrinut će se da vas uvedu u ovu noć zabave i glamura, a na vama je samo da se odjenete u gatsby stilu, okupite ekipu i zabava može početi!

            Ulaznice možete kupiti po cijeni od 70 kn u pretprodaji, a 90 kn na dan događanja (prodajna mjesta: Gentlemen's Shop, 4look, Filodrammatica, Angiolina, Lido Beach) ili je dobiti na poklon jer mi svim našim dragim klijentima od 21.11. do 16.12. darujemo jednu ulaznicu uz svaki račun iznad 300 kn za usluge i/ili proizvode.