Sticky Meches za naše klijente

Flamboyage efekt ili kako ga mnogi opisuju pramenovi prirodnog odsjaja stigli su i kod nas.  Za kreiranje toliko željenog efekta prirodnog odsjaja sunca u kosi koristimo novu tehniku izrade pramenova pomoću ljepljivih traka Sticky Meches i Lunex sistama za uzbjeljivanje kose.

Lunex sistem se preporučuje kao kombinacija uz ljepljive trake jer možemo ovisno o vašim željama krerati razne tonove bez da oštetimo kosu. Za posvjetljivamnje kose 1-2 ili 2-4 toma koristimo Lunex Light ulje za posvjetljivanje kose, a za veća posvjetljena i bolji kontrast koristimo Lunex Decap prah i Lunex ultra kremu za posvjetljivanje.

Iako su mnogi  već čuli za Flambyage efekt i Sticky Meches folije, još uvijek dobivamo jako puno upita pa smo se odlučili ukratko još jednom opisati o čemu je riječ.

Što je to Sticky Maches?
Sticky Maches su ljepljive trake kojima se dobiva popularni Flamboyage efekt. 
Cilj je da se od pramena izdvoje samo vlasi tako da nema onih klasičnih “zebra” pramenova već negdje manje, negdje više osjenčana kosa. Naglasak je na prirodnom i lijepom. 

Za klijenticu na slici koristili smo 30 Sticky Meches traka što je preporuka za maksimalan broj (min bi bilo 10 traka, a neka zlatna sredina 20). Naravno broj traka birate svojevoljno ovisno o željenom rezultatu. Okvirna cijena bojanja i fen frizure bez šišanja bi bila oko 310 kn.

Vlasi koje smo izdvojili iz pramenova kose posebnim trakama izbijelili smo za dva tona Lunex Light + Lunex Decap proizvodima.

Rezultat je lijepo stapanje pramenova i osnovne boje čime se postiže prirodni look kojeg je najteže postići, a njegovi učinci na izgled su mnogostruki jer ten lica postaje svježiji, izgled topliji i mekši, a posebno je zahvalan efekt pomlađivanja.

Oduvijek smo željeli stvoriti prirodne sjene na kosi, koje zovemo pramenovima, a da imamo slobodu kreirati vlastitu tehniku, izgled sjena i dubinu tonova. Ovom tehnikom možemo postići sjenčanje kose, negdje manje, negdje više, moderno, nosivo, POSEBNO.

Javite nam Vaše komentare, a za sva pitanja stojimo na raspolaganju.