Tjedan ljepote 06. - 12.02.2017.

4look Academy tradicionalno i ove godine sudjeluje u Tjednu ljepote koji već četiri godine za redom organizira Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske u veljači, kao mjesecu ljubavi. Ovogodišnji tjedan ljepote održati će se od 06. do 12.02.2017. godine.

U Tjednu ljepote u 4look Academy možete sebi ili dragoj osobi za samo 100 kuna priuštiti tretman kože ili kose TRANSDERMIČKIM KISIKOM. Riječ je o tretmanima pomlađivanja i liftinga kože te tremanima kojima se rješavaju razne problematike vlasišta, kao što su opadanje kose, perut, pretjerano lučenje sebuma. Također, tretmani transdermičkim kisikom koriste se za lifting i hranjenje te rekonstrukciju kose. Više o tretmanima s transdermičkim kisikom saznajte na http://www.4look.hr/4look-academy/actyva-o2-tretmani-kisikom/.

Svrha Tjedna ljepote je promicanje kulture njege tijela i ljepote, a ujedno je to prilika da klijenti posjete renomirane kozmetičke salone i isprobaju neke nove tretmane na koje se možda inače ne bi odlučili.

Također, cijeli projekt je humanitarnog karaktera pa Udruženje kozmetičara donira 10% iznosa od kotizacija salona koji sudjeluju u ovom projektu Udruzi Debra koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize zbog koje djeca imaju krhku kožu poput leptirovog krila.

Rezervirajte svoj termin za tretman trandsermičkim kisikom na 051 327 081.