Unamy SETA – disciplinira Vašu kosu!

Mnoge naše klijentice imaju jedan zajednički problem – neposlušna kosa koju je teško održavati kod kuće. Ovaj problem obuhvaća sve tipove kose: kovrčavu, valovitu i ravnu.

Koliko puta ste se žurili negdje, a frizuru niste nikako mogli disciplinirati da izgleda lijepo i uredno? Koliko puta Vam se nije dalo nigdje jer Vam treba puno vremena za uređivanje frizure pa ste na kraju ostali doma ili izašli nezadovoljni svojim izgledom?

Problemi koji najčešće nastaju su: otežano i dugotrajno oblikovanje kose, kratkotrajna postojanost frizure, boja koja blijedi, suha tekstura kose, frizura je napuhana i ne može se oblikovati, nepostojanost frizure pod utjecajem vlage, naelektrizirana kosa.

Oni koji ne znaju kako je to stvarno imaju sreće, a velika većina nas muku muči s neposlušnom i nediscipliniranom kosom koja jednostavno ne izgleda uredno i lijepo koliko god se mi trudili. Kako u današnje vrijeme nemamo ni vremena ni novaca za česte posjete frizerskom salonu, stručnjaci Kemonovog laboratorija osmislili su jednu novu revoluciju koja će Vam život učiniti lakšim i ljepšim.

Što kažete na tretman koji će riješiti problem neposlušne kose, pretvoriti je u sjajnu, svilenkastu i mekanu, kontrolirat će volumen, skratiti vrijeme oblikovanja frizure kod kuće, izravnati kovrče ili ih definirati isticanjem oblika? Super zvuči, zar ne?

Unamy Seta je ekskluzivni tretman za discipliniranje neposlušne kose sa svilenkastim učinkom. Njegova primjena je višestruka s maksimalnom personalizacijom rezultata koji traju do 3 mjeseca.

Sastojci koji Unamy Seta čine toliko uspješnim su:

  • Pantenol – hidratantno, emulzirajuće djelovanje
  • Hidrolizat keratina – pruža sjajan i zdrav izgled kose
  • Glioksilna kiselina – jača strukturu kose, stvarajući nove unutarnje veze

Kombinirano djelovanje aktivnih sastojaka Unamy Seta Silky Complexa djeluje na prirodne veze kose, stvara nove i istodobno hrani i popunjava oštećene zone, zaglađuje strukturu kose dajući joj mekoću, sjaj i čvrstoću.

Unamy Seta ima višestruku primjenu. Prepoznajte se u jednoj od njih:

  • Unamy Seta Natural – za očuvanje prirodnog oblika trajno ondulirane ili kovrčave kose
  • Unamy Seta Smooth – za lagano opuštanje kovrča i volumen
  • Unamy Seta Straight – za ravnanje svih tipova kose

Sigurno Vas zanima kolika je cijena ovog tretmana?

Cijena Unamy Seta tretmana ovisi o dužini i gustoći kose, znači o potrošenom materijalu, a 1ml je 5 kn. Okvirne cijene tretmana koji uključuje tretiranje Unamy Seta proizvodima, pranje, fen frizura i peglanje su:

  • Unamy Silky Natural za kovrčavu kosu - cca 250 - 500 kn
  • Unamy Silky Smooth - za veći volumen i definiranje valovite kose - cca 300 - 600 kn
  • Unamy Silky Straight - za ravnu kosu - cca 350 - 700kn

**Tretman traje do 2 h, a rezultati do 3 mjeseca s pravilnim održavanjem kod kuće.