Yo Cond - za sjajnu i intenzivnu boju u 3 minute

 

Dobra frizura može popraviti i najgori dan! Zato je važno da svaki dan uživamo u najljepšem izdanju sebe i svoje boje za kosu. Ispiranje boje i gubitak sjaja često zna biti frustrirajući pa če­kanje termina za sljedeće bojanje izgleda kao prava vječnost. To je posebice slučaj s bakrenim, crvenim, violet, kao i s izrazito po­pularnim sivim nijansama boja za kosu, koje mogu biti veoma teške za održavanje. Međutim, osluš­kujući potrebe klijenata Kemon je pronašao brzo, jednostavno i multifunkcionalno rješenje za taj problem u obliku regeneratora s pigmentom.

Yo Cond će sa­vršeno zatvoriti kutikulu i omogu­ćiti bolju postojanost boje ako se koristi kao preljev nakon bojanja u frizerskom salonu, ali isto tako je idealan za održavanje nijanse kako bi boja ostala sjajna, inten­zivna, puna i postojana između dva bojanja. S obzirom da je nanošenje ovog proizvoda izra­zito jednostavno, moguće ga je, osim u salonu, koristiti i kod kuće te u svega 3 minute vratiti život ispranoj i beživotnoj boji te izgle­dati besprijekorno svaki dan do sljedećeg bojanja.

Yo Cond do­stupan je u 12 nijansi što ga čini prikladnim za apsolutno svaku boju i tip kose, a osim što će ob­noviti intenzitet boje, zahvaljuju­ći bogatim aktivnim sastojcima iz biološkog podrijetla, temeljito će njegovati i nahraniti kosu.

Fotografije: Stella Mešić Parts of the Sun

Dostupno: 4look, Žrtava fašizma 2b, Rijeka, 051 734 223