Zašto uložiti u Sticky Meches početni paket?

Poštovani frizeri,

U zadnje vrijeme primili smo brojne upite o nabavi Sticky Meches folija. Najčešće pitanje je zašto se Sticky Meches folije ne mogu nabaviti pojedinačno nego se početno mora uložiti u paket u kojem se osim folija, nalaze i Lunex proizvodi za posvjetljivanje. Razlozi za to su vrlo jednostavni i što je najvažnije, smisleni.

Cilj nam je zaštititi frizere jedinstvenom ponudom i pomoći im da se razlikuju od tržišta maloprodaje kao i od ostalih proizvoda za profesionalnu upotrebu. Na ovaj način, kupnjom cijelog paketa, frizerski saloni koji pružaju uslugu s našim folijama pružaju uslugu koja je posebna, unikatna i ne toliko raširena na tržištu. U suprotnome, usluga gubi vrijednost za krajnje klijente i utapa se u tržištu „običnih“ folija.

Nadalje, kada govorimo o usluzi bojanja kose Flamboyage efektom želimo ponuditi frizerima proizvod pomoću kojeg će svojim klijentima ponuditi nježne pramenove sunčanog efekta, a najvažnije od svega je to što pružamo mogućnost da kosa ostaje njegovana i očuvana. Naši proizvodi upravo to osiguravaju – njegu i zaštitu bez obzira što govorimo o posvjetljivanju kose.

Nama je jako bitno da naši potencijalni saloni shvate razliku između Lunex sistema i ostalih proizvoda koji imaju mogućnost posvijetliti obojanu ili prirodnu kosu do određene visine tona. Odabirom prikladnog proizvoda iz Lunex sistema možete sami kontrolirati visinu tona posvjetljivanja. Tako Lunex Light ulje koristimo za posvjetljivanje od 2-4 tona, Lunex Decap za posvjetljivanja 4-5 tonova te Lunex Ultra u obliku kreme za posvjetljivanje od 6-9 tonova. Nakon posvjetljivanja do visine 4 tona nije potrebno bojati kosu preljevom ili bojom kao što je slučaj kada se koriste izbjeljivači ostalih proizvođača. Na ovaj način kosa ostaje njegovana, zdrava i zaštićena, a frizer ne troši vrijeme i novac na materijal.

Ovakav pristup omogućava našim partnerima da budu sigurni u kvalitetu proizvoda koje koriste a samim time i u kvalitetu rezultata svoga rada. Konačnim rezultatom korištenja Sticky Meches folija i Lunex sistema zadovoljni su i klijenti koji se upravo zato vraćaju u salon.

Također nam je cilj zadržati profesionalan odnos prema proizvođačima. Početnim paketom ulažete u materijal za preko 50 klijenata, a ponudom posebne usluge zadržavate standard i nivo kvalitete.

5 je glavnih ciljeva Sticky Meches početnog paketa:

  • Zaštita frizera od maloprodajnog tržišta i široke potrošnje

  • Zadržati nivo interesa i posebnosti usluge

  • Sigurnost klijenta u kvalitetu usluge – njegovana i sjajna kosa

  • Sigurnost frizera u kvalitetu proizvoda – njegovana i sjajna kosa

  • Sprječavanje gubitka interesa klijenta za odlazak u frizerski salon

  • Pružanje marketinške podrške kroz promotivne materijale

  • Osiguravanje edukacije za što kvalitetniju izvedbu i maštovitost pri korištenju folija.

Za kraj – glavni cilj  nam je pružiti cjelokupnu uslugu, te biti sigurni da će se naš sistem koristiti na pravi način i da će osigurati najbolje rezultate, a sa Lunex proizvodima u kombinaciji sa Sticky Meches folijama – kvaliteta je zajamčena.

Nadamo se da smo Vam barem donekle približili viziju i principe našeg rada. Za sva pitanja i dalje stojimo na raspolaganju.

Direktor
Damir Matešković