Zlatni Bottega prosinac u 4look-u

Prosinac nam svima izmami osmijeh na lice jer je to mjesec blagdana, proslava i druženja. Da bi vam ovaj blagdanski ugođaj prosinca učinili još posebnijim i ljepšim, odlučili smo prosinac u 4look-u pretvoriti u zlatni prosinac uz Bottega prosecco.

Cijele godine trudimo se pružati vam kvalitetnu, personaliziranu uslugu i stvarati za vas taj osjećaj užitka, ugode i opuštanja. Sa željom da ta iskustva budu još intenzivnija i da osmijeh ne silazi s vaših lica, poklanjamo vam cijeli prosinac uživanja u profinjenim mjehurićima nagrađivanog Bottega prosecca! Da, dobro ste razumjeli, svaki dan ovog blagdanskog mjeseca možete uživati još više u uređivanju u našem salonu uz čašu svjetski poznatog vrhunskog talijanskog prosecca s obronaka Trevisa.

Konačno, da bi vam olakšali potragu za idealnim poklonima, omogućili smo vam da kod nas možete i kupiti prekrasno dizajnirane boce ovog tekućeg zlata i ovih praznika posebno razveseliti drage ljude ili sami sebe. Obećajemo, i oni najzahtjevniji bit će oduševljeni elegantnošću ovog pjenušca i luksuznom ambalažom koja je kao stvorena za poklone.